Pluimveehandel 't Veertje

Voersilo met deksel groen 

Vul de toren van de Olba Voersilo met voer en plaats vervolgens deksel op de toren. De toren heeft een gat waaruit het voer komt en zich verspreidt over de gehele bodem. Hiervan kunnen je vogels, kippen of ander pluimvee eten. De plastic voersilo kun je gebruiken in een volière, kippenren of gewoon op een open plaats. De silo heeft een hengsel om hem gemakkelijk te verplaatsen.

Verkrijgbaar in : 1 kg , 3 kg en 6 kg

Feedomatic automatische voerbak 

Met de Feedomatic is het voer alleen toegankelijk als het pluimvee op de kunststof trede staat. Ratten, muizen of vogels kunnen het voer dus niet besmetten. De Feedomatic beschermt het pluimvee zo tegen gevaarlijke ziektes. De voerbak is stabiel, makkelijk te reinigen en spatwaterdicht.

Verkrijgbaar in : 5 kg en 8 kg

Hopper Feeder plastic groen

De voerhopper is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en staat dankzij de gespreide poten erg stevig. Doordat de voerhopper op poten staat en de voerbak (eetgedeelte) verdeeld is in verschillende vakken, kunnen de dieren het voer niet uit de voerhopper krabben en wordt voerverspilling gereduceerd tot een minimum.

Deze stevige voerhoppers zijn eenvoudig bij te vullen dankzij het grote schroefdeksel aan de bovenzijde. Daarnaast zijn de voerhoppers gemakkelijk schoon te maken.

Verkrijgbaar in : 20L , 30L en 40L

Drinkfles 1L + drinkcup klein

Deze compacte drinkfles is dankzij de inventieve kleine drinkcup zeer bruikbaar bij kippen en ander pluimvee. De drinkcup staat normaal gesproken droog, tot het moment dat een dier besluit te gaan drinken. Zo'n gesloten watersysteem levert altijd schoon drinkwater en maakt het een erg hygiënische oplossing. Met de standaard verzinkte bevestigingsbeugel is deze drinker bovendien in een oogwenk te bevestigen aan nagenoeg elk type huisvesting.

Drinkfles 1L + drinkcup groot

Deze compacte drinkfles is dankzij de innovatieve grote drinkcup zeer goed toepasbaar bij kippen en ander pluimvee. Deze grotere drinkcups werken met een vlotter: de naadloze drinkcup wordt gevuld met water en als de gele vlotter begint te drijven, wordt de toevoer afgesloten. Zo hebben de dieren altijd voldoende drinkwater. Dankzij de bevestigingsbeugel is deze drinker gemakkelijk te bevestigen aan nagenoeg elk type huisvesting. Deze gegarandeerd lekvrije oplossing houdt bovendien het strooisel hygiënisch en droog en gaat verspilling tegen.

Drinktoren met pootjes

De Olba Drinktoren Plastic kun je gebruiken in een volière, kippenren of gewoon op een open plaats.

De pootjes kunnen er ook af

De toren kun je omgekeerd neerzetten als je hem wilt vullen. Het water verspreidt zich middels een gat rondom de gehele bodem. De vogels, kippen of ander pluimvee kunnen er hierdoor uit drinken. De drinktoren is uitgevoerd met een handig handvat en indicatiestreepjes voor de inhoud.

Verkrijgbaar in : 1,5L , 3L ,6L en 10L

Drinkemmer met nippels 12L

Altijd schoon drinkwater met deze drinkemmer met nippels. Het pluimvee kan dit water niet bevuilen en het slimme filtersysteem van de nippels garandeert zuiver drinkwater voor uw kippen. Heeft u altijd problemen om het water schoon en hygiënisch te houden voor uw kippen of ander pluimvee? Deze drinkemmer met nippels is dé oplossing! 

Drinker Siphon plastic groen 

Drinker Siphon plastic groen 

altijd schoon water en door het mooie systeem word iedere keer nieuw vers water bij gevuld 

Verkrijgbaar in : 20L , 30L en 40L

Transportkist pluimvee zwart klein premium

Transportkist voor pluimvee met gesloten bodem. Deze kist heeft schuifdeuren aan de bovenzijde en een klapdeur die opvouwbaar is. Deze zwarte pluimveekist met witte deuren is gemaakt van nieuw supersterk HDPE. De zijdeur maakt het laden van de dieren zeer eenvoudig. De dubbele scharnierende zijdeur kan worden opgevouwen en vergrendeld om de toegang open te houden zodat de dieren gemakkelijk kunnen worden uitgeladen. Dit product is zeer goed stapelbaar! 

DIVERSE BENODIGDHEDEN

Ook bij mij verkrijgbaar ;

Voer kleine zakken van 5 kg of grote zakken van 20 kg

Tabak stengels vanaf 2 kg